GGS (Gemeentebelangen Groen Soest) heeft Behoud Soester Hoogveen genomineerd voor de Harry Witteprijs 2021. Deze prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan een werk- of actiegroep die succesvol en met veel inzet actie voert in Soest en/of Soesterberg. Voorwaarde is dat deze actie gericht is op het algemeen belang of welzijn van mens, dier of omgeving. Een nominatie waar we heel blij mee zijn.

Kunstwerk bij de
Harry Witteprijs 2021

De prijs wordt uitgereikt door Harry Witte. Naast de eer ontvangt de winnaar een geldbedrag en een kunstobject gemaakt door Ton Paauw. Met de keuze voor de geboren Soester beeldend kunstenaar is deze prijs maximaal lokaal.   

GGS had de prijswinnaar bekend willen maken tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij. Helaas kon deze door de coronamaatregelen niet doorgaan. We mogen daarom nog wat langer genieten van onze nominatie en kijken uit naar het moment dat de bijeenkomst zonder beperkingen georganiseerd kan worden.

In de tussentijd werken wij gewoon verder aan onze missie om het Ecologisch herstelplan Soesterveen verder te ontplooien.

Lees het complete bericht van GGS

Het Soesterveen 26dec2021 9:29uur
Prachtige zonsopkomst op 26 december 2021
Deel en volg ons